jaja...

Turen på stan gick fint! D fick köpt sig ett par snygga jeans från G-Star och ett par skor sedan hittade han en jacka från Hahnenkamm, skit fin men skit dyr! Han skulle fundera på den ett tag så vi gick vidare. Jag blev lite trött på slutet vilket gjorde mig lite kinkig, så när D skulle köpa jackan så pallade jag inte att gå tillbaka. Stackarn, har lite dåligt samvete nu, men men jag får följa med honom in imon istället :)

hmm ja vilken kväll, en mycket lugn sådan, en väldigt lugn, jag har diskat halva kvällen sedan avslutade jag med städning... Härligt va?? haha jaja imon blire fest i allafall så jag får vila upp mig tills dess.
men nu blir det ett välförtjänt glas vin sen blir det hopp i säng!

Sorry för dålig uppdatering idag, ska försöka bättre imon :)

vårsolen lyser på mig :)

ah vilken underbar dag, solen skiner som aldrig förr i 2009... och jag fick sluta tidigt på jobbet idag!! Jätte tidigt också, skulle slutat vid halv åtta ikväll men fick gå vid klockan ett! ett minus är bara att jag missar 6 timmars lön, men va gör det en dag som denna :) Oj man blir så glad när solen skiner juh, helt prillig i hela kroppen.
D vill gå på shoppingtur i stan, jag sitter här o funderar på om jag ska följa med men det är så tråkigt att gå på stan när man inte har några pengar juh, i alla fall inte för att shoppa! :(

Ja vi får se vad eftermiddagen erbjuder för skoj :) nu ska jag sätta på lite kaffe och fortsätta läsa min bok, funderar på om jag ska vira in mig i en filt och sätta mig på gården...

Solen skiner på huset bredvid mitt, underbart e det... nej nu ska jag byta om för jag har ändrat mig och följer med D in till stan i alla fall :) haha veliga jag, lättövertalad e jag i alla fall


snart på väg till...

God morgon god morgon... nu sitter jag här och är nästan pinsamt pigg. ilket är tur för att det är bra segt att börja dagens 12-timmars pass med att vara jätte trött, men det kommer väl sedan framåt dagen förmodligen. Nej nu måste jag försöka slänga i mig lite frulle annars kommer jag nog att bli trött snart, och gå i däck redan på spårvagnen till jobbet... det vill man ju inte att det ska hända haha!
Men det bästa med denna morgonen i slutet av februari är att det inte är helt kolsvart ute!! Nej man kan faktiskt till och med ana en soluppgång senare framåt morgonen! Gud va skönt att ljuset äntligen e påväg tillbaka underbart underbart! Nej snart knackar nog C på dörren bäst att vara redo då!!

Ha en underbar dag!

Mary-Kate och snyggaste väskan!!

Denna underbara skapelse designad av unga Alexander Wang... väskan e från Wang's första accessoar-kollektion och hör till höstkollektionen 09... vilket innebär att den kommer inte att vara tillgänglig för publikum först i augusti!!! Nitarna i botten e helt underbara, så jäklans cool
Sen e ju Mary-Kate en riktigt cool fashionista som jag verkligen gillar :D


Nej nu är det dags för mig att hoppa i säng... C knackar på dörren 06.45 imon uff va tidigt, hög tid att krypa ner!!
God natt på er allihopa!

Så rock n' roll

Hemkommen från jobbet för en stund sen. Det var tok-lugnt där idag så jag o C glassade mest, hon surfade och jag hittade en bok i lunchrummet som jag fastnade i när jag skulle sätta på kaffe :) Små Citroner Gula heter den och är skriven av en tjej som heter Kajsa Ingemarsson... det verkar jätte bra, men tills imon har jag nog läst ut den så jag berättar mer då :)

Nu har jag och E, min älskade rävhona har äntligen bokat biljetter till Eagles of Death Metal :D wiihoo. Dom spelar på Trädgår'n den 8 mars, en söndag, men vilken rock n' roll kväll det blir!! Och E har kirrat barnvakt tjihoo!

Här är dom... lyssna och njut!!


inge mer blogg idag!!!

hahaha, nej nu får det vara nog, jag har suttit och surfat hela morgonen, okej okej inte bara på bloggen, jag har skickat iväg en del mail, och ringt 3 mobil, för där är det inte mycket som funkar, och sedan har jag ringt och fixat ny operatör, som kommer bli MYCKET billigare än 3!
Sen så har jag äntligen fått svar från PlusEnergi. Jag råkade ju radera deras faktura från min internetbank haha, så jäkla klantigt, skulle ta bort en annan räkning egentligen men tryckte på fel faktura utan att ens kolla noga, haha då en man inte fräck haha!
Så nu ska jag betala min räkning, sen ska jag packa ihop produkterna från ProActive och skicka tillbaka! Sen blir det dusch och göra sig i ordning... eller om jag tar det omvänt! Haha fasen va velig jag eeee!!
Bloggar säkert på jobbet ikväll...

Träningsvelig och nojjig!

jajaja jag vet att klockan är halv elva!! Men man kan väl få sova lite ibland eller ha!? hehe!
Ja ja nu är jag uppe och har ätit frukost... sitter här och överväger om jag ska gå och träna. Fasiken jag vet inte och jag kan verkligen inte bestämma mig!
Nej nu har jag i alla fall bestämt mig, det blir det centret istan i så fall, dvs om jag går och tränar? Men när jag inte har tränat på ett tag och ska byta träningscenter så blir jag helt nervös och nojjig, jag vågar knappt gå dit haha! Nån mer som känner så?

Nej nu ska jag plockas undan frukosten och diska så får vi se vart det bär?

me + tv = bed

nej nu är jag alldeles för trött för detta, så då e det dags att hoppa i säng...
måste vara pigg imon om jag ska till gymmet halv tio... får se om jag pallar haha, men jag fick riktigt mycket pepp av E ikväll så dags att ladda ipoden men bra music och bara att köra, jag kommer att vara glad efteråt som hon sa :)

pigg jag ser ut va?? haha

Fler läsare????

Skaffa upp till 1 000 000!!! läsare, hmm ja tekniskt sett i alla fall, ja den som inte testar den för inget veta!
Den eviga jakten efter läsare... eller nej egentligen inte, emn det är alltid kul att testa om saker funkar... hittade länken hos DesignaDinBlogg och han brukar ju vara seriös så jag tog utmaningen på allvar hehe!!
Kolla in denna länken för att se vad det är...
LYCKA TILL!!! :)

skofetish...

jag har eneltigen aldrig varit en tjej som älskar skor!!! jag har köpt 4 par skor per år ungefär och tyckt att va fasiken det räcker väl? eller? men på senare år har det blivit liiite mer än 4 par per år! Nu så här i början på 2009 har jag insett att jag skulle kunna lägga nästan alla pengar på skor!! 40 par skor är inte ens nog... men varför ska jag bli en sådan skofetischist nu när jag är extra-jobbande student utan inkomst?? nej det e bra orättvist!!
Nu ska jag surfa shoes!!!

Uppdatering:
haha okej att jag gillar skor, men dessa kanske inte skulle få en plats i min garderob... :) Va tycker ni???


Dom kommer från Vibram, och kallas så passande för FiveFinger
det var barfotakänslan man var ute efter, undra hur dom känns på foten?? haha

Heading for SizeZero

Som en del kanske sett här på blogg.se så kom det upp en ny blogg som hette just, headingforsizezero. Jag surfade på den av en slump igår när jag klickade mig runt, ögnade igenom den och insåg att den stackars killen som skriver den mår nog inte så bra. Jag blev både chockad och ganska ledsen för hans skull, att han på något naivt sett verkade tycka att det var ganska häftigt det han gjorde... att han var lite cool sådär. Han stod på sig när han ifrågasattes angående om han hade ätstöringar, nej minsann de hade han verkligen inte. Nej visst men bra mår man inte, om man tänker "exprimentera" sig ner 10 kg på bara några veckor!!  Lägger upp bilder på anorextiska kändisar och skriver sin kroppsliga kärleksförklaring till dom som bildtext.
Egentligen tycker jag synd om honom, men samtidigt så blir jag så förbannat arg, hur dum får man vara??

Jaja idag kräver han användarnamn o lösen för att komma in på hans sida... igår var han superstöddig och jätte "cool". Men om det nu hade vart så att allt bara var ett expriment och det gick i likhet med dokumentären som visades på tv nyss, att meningen med det var att visa hur farligt det är, och det gjordes under skarpt kontrollerade former med läkare och sånt, så visst. Men nu gömmer han sig bakom lösenord istället... Jag blir lite arg, men jag hoppas verkligen att han tar sitt förnuft till fånga och börjar älska sig själv istället för ett "ideal" som är både sjukligt osunt och knäckande!

Älska dig för den du är... kroppen är själens boning!

Black is how I like it!!

Kom precis hem från stan... var i skolan först för att jag trodde jag skulle ha naturkunskap men det var ingen där när jag kom, tror att vi hade studiedag idag eller nåt, fast det skulle ju vara imon... jaja snopen blev jag i alla fall.
Så det blev en liten runda på stan istället... hittade ett patr helt underbara skor men dom var slut!! i min stl såklart, och självklart var dom slut i hela stan, ända upp till Uddevalla eller Borås!! Va fasiken!!
Nej det fick bli ett svart nagellack, en ansiktscreme, hårinpackning och fransfärgningskit... :) men uff va besviken jag blev :)
Nu ska jag vara hemma o vara butter ett tag... fasen måste betala räkningarna också blää

Trött, tröött nanis

ja nu är jag sannerligen tröttska ni veta, emn D kommer hem vilken sekund som helst så kanske ska sätta på en kopp te och förbereda en macka eller två till honom när han kommer hem...
Sen ska jag sooova! För imon ska jag plugga med Sparven, han ska hjälpa mig med både matten och naturkunskapen... och så gör jag det direkt efter skolan så det blir bra tror jag...
Natta!

Alla är idioter!!

Ahh kom nyss hem från jobbet, första dagen som konferensvärdinna flöt på riktigt bra, det kommer att gå fin fint detta tror jag. På fredag ska jag låsa och larma helt själv bara... lite skakis över det haha.
Nej men det blir ju ganska mycket dö-tid på jobbet emellan iordning-ställandet av lokaler och så, men då får det bli mycket filmer men mest pluggande tror jag. Blir ju gärna inte av när jag e hemma av nån anledning för här finns det ju alltid nåt att städa eller pilla på haha...
C, min upplärare på jobbet tillika granne här hemma, har idag präntat in i huvudet på mig att alla e idioter. (Detta är ett skämt för er som inte fattar det haha). Men hon påpekade när jag började att det finns många människor där lampan lyser men ingen verkar vara hemma! Typ folk som kommer in i receptionen och frågar vart spårvagnen går ifrån? Utanför entrén på jobbet ligger det en JÄTTE STOR spårvagnshållplats med typ 4 filer spårvagn och bussar o hela kitet... då kan man undra va folk tänker med? haha...
Nej nu blir det en kopp te och lite labb-rapports skrivning :)
Myskväll!

Inspiration!!!

God damn! va snygga dom e... idag får det bli min inspiration, fast jag kommer nog få gå i arbetskläder hela dagen dock :( jaja jag är i alla fall snygg på vägen till jobbet! :)
Ha en fin dag!!


Temlor... semlor!!

Idag är det semle-dagen eller fettisdagen. Jag är inget stort fan av semlor måste jag säga, jag tycker generellt sett att vetebullar e mest tråkiga... men jaja en gång om året kan man väl trycka i sig det haha!
En som gillade semlor eller för hans del temlor var Ture Sventon. Jag gillade verkligen Ture när jag var liten.


Ska ni äta semlor idag??


sanningen bakom size-zero

en brittisk dokumentär som börjar nu nu nu på 3:an... Programledaren ska själv gå ner från stl 36 till stl 32!! Den är från 2006 men väl värd att se... ska kolla nu!!

What to wear?

Surfade omkring lite och hittade dessa otroligt coola skorna... ahh dom e verkligen ett par want-to-haves... kanske lite over-the-edge för mig, men om mina guldbyxor hade producerat lite mer guld så hade jag bannimej köpt dom på en gång...
för dom som kan finns dom hos Shock och kostar 849 ,-


sälja snowboarden...

uff va jag e trött, men ska försöka knåpa ihop en liten annons då jag ska sälja min snowboard som jag tänkte att jag skulle sätta upp lite runt om imorgon innan jag sticker till jobbet.
Den ligger ju bara här hemma ändå så, det är ju ingen idé att sitta på den när jag e helt värdelös på att åka eller hur??
Nån som e bättre än mig, men saknar bräda, får ni gärna höra av er, btw du bör vara under 1,65 ;)

deppar med Depp...

Uff nu är jag hemma igen efter katastrof-tenta nr:2. Det får bli en kopp kaffe, lite screen-shopping och sedan får jag sätta igång med att göra färdigt mina labb-rapporter i alla fall.
Jag o Depp får deppa tillsammans idag, men när jag ser på honom blir jag liite gladare i alla fall :)


come together... hahaha

HAHAHA titta så kul man kan ha när man ska sova haha... roliga effekter i photoprogrammet i mac'en



Roligaste är att jag har knappt gjort nåt håret här... roligaste programmet en trött söndag hehe


Sömn... min kropp kräver sömn

nej nu är det dags att sova, jag är trött som bara den det har vart en låång dag diag, men mest av allt kanske jag längtar till att lägga mig i min egen säng. I natt sov jag på en tunn skumgummi-madrass på e's lillasyster vardagsrums golv... somnade gott och sov hela natten men när jag vaknade vig 9 imorse av att flicke-kidsen kollade på barnprogram så var jag rätt så mörbultad haha.

Men kanske är jag mest trött på D, eftersom han inte pratar med mig alls. Jag har ju umgåtts med mina vänner denna helgen och inte med honom så jag tror att det är därför jag är sur, men jag vet inte säkert, eller det gör jag men skulle jag fråga eller ta upp det vad det är med honom så skulle han bara säga att det inte är nåt. Och det gör mig bara mer frustrerad så bollen ligger hos honom om han vill prata :(

Nu ska jag måla sista varvet på naglarna, tiome fore topcoat) sen blir det tandborstning och tvagning... sen blire faktiskt sängen, jag ska sooova så gott!... kanske blir nåt inlägg innan jag somnar ;)

snart sticker jag :)


ehh ja igår blev det en hel del vin höhö, men det fick jag sota för idag, har vart en aning bakis! Men men va gör det om 100 år!!
Nej D har åkt iväg o spenderar kvällen hos en kompis så det tänker jag med göra... Favoiten E är på besök hos sin syster på andra sidan stan :) så jag packar ner en flarra vin och ett par nagellack sedan sticker jag dit. Mot min vilka blir det melodifestival men men det kan ju vara mysigt! Vi har ju vin höhö ;)
Men först en dusch... oj va klockan tickar måste sticka!
Kramen

väääääntar...

hatar när det går såå långsamt att tanka ner... men nu var jag på 99,5% så sista biten bara sen blir det greys... sen ska jag sticka in till stan o fika hemma hos Fina!
hej så länge

Want to have: outfit

I WEAR BLACK UNTIL I FIND SOMETHING DARKER!!


Kläder från ASOS, tischan från Amplified

Dagens...

En underbar gammal klassiker... oj denna lyssnade jag mycket på när jag var 12-13 år och vi hängde hemma hos Fors och smygrökte på hans rum... det var tider det haha :)


just nu...

Japp nu kör vi höhö... ser ni hur taggad jag e att börja plugga....


God morgon!!

Klockan är 9 och första koppen kaffe har redan slunkit ner :) Greys Anatomy avsnitt 16 är på väg ner och snön ligger vit på taken :)
Ska snart sätta mig och plugga men först ska jag surfa runt lite och uppdatera mig om vad som har hänt i världen när jag sov. Shit så gott jag sovit, om man bortser från att dom plogade utanför fönstret i natt vid klockan 4 typ... En stor metallplog mot en cm snö på asfalt, tystnaden har inte en chans där. Varför kan inte bara folk lära sig att köra när det är snö. Nej det ska plogas och saltas och allt det vita ska bort... :( nej tacka vet jag Norrland när det gäller sånt. Där uppe vet dom hur man kör bil när det är snö ute... Jaja nog dötjötat om det, dags att sätta igång!
Hej så länge

5 timmar plugg...

hmm men bannimej inte smartare för det, eller jo kanske lite :) men jag hatar verkligen matte, speciellt när jag aldrig kan lära mig det där förbannade reglerna! Varför ska jag lära mig en förenkling av uppställningen 4x + 5 - 4 + 5x - x + 1 - 2 om jag ska ta blodprov och assistera skalpell-hållare?? Nej det fattar jag inte! Blää för matte! Men nu tog jag en lite paus, ska laga lite mat till D tills han kommer! Sen ska jag fortsätta med labbrapport nr2 som jag precis började på... nej detta är inte så kul idag, men ett nödvändigt ont och jag blir legitimerad stickare hehe!
jaja hej så länge

katastrof-tentan e över!

ja nu är jag hemma igen och som jag misstänkte så gick tentan åt skogen! Men jag har bara mig själv att skylla, förberedd... nej inte ett dugg! Jaha så nu är det om-tenta om två veckor! Fasiken jag måste verkligen skärpa mig, jag har såå dålig karaktär, vad det gäller sånna saker.
Men men nu måste jag plugga lite matte eftersom det är en katastroftenta till som kommer på måndag! och för att minska effekterna av den så tänker jag faktiskt plugga, på riktigt denna gången. Detta innebär att jag måste lägga undan datan och sätta mig ner och koncentrera mig.
För övrigt så är jag så pank man kan bli, vilket är skit! Ja det är inte mycket som kan höjas till skyarna idag.
Men Göteborg ligger vackert och tunt inpackat under en centimeter snö och gårdagens överväldigande upplevelse hänger kvar över mig som en stjärnhimmel! Så nåt positivt finns det alltid :)

Dags att ta över rodret i skutan...


bråttom...

nu har jag verkligen skit bråttom, står här med tandborsten i ena handen o skriver med andra... ska sticka till skolan nu och ha katastroftenta... nej nu måste jag verkligen springa... får blogga sen istället haha
hej

Vardagslyx!!!

Kom precis hem från operan. Vilken jäklans föreställning wow säger jag bara helt otroligt bra. Göteborgsoperan rocks!
MARY POPPINS var helt fantastisk!! Två barnskådisar var med också dom var såå duktiga fattar inte hur dom kan vara så bra. Hur kan dom lära sig allt utantill? 3 timmar föreställning där dom är med praktiskt taget konstant. 
Favoritscenen fick bli den när alla sotare dansar på hustaket... värsta grymma stepnummret! (ursäkta fjortis snacket men jag har inga andra ord för det ;) Ja det var så man fick tårar i ögonen!
(jag e ju rätt lätt-berörd så det kom allt några överväldigandes-tårar till haha)

Nej men allvarligt att få gå på Operan och se en helt fantastisk musikal är helt underbart, och en av de bästa vardagslyx-grejorna man kan unna sig. I alla fall tycker jag det. Men om du gillar teater, musik och dans så ska ni bannimej unna er detta nån gång för det är såå värt det.
Jag glömde helt av världen utanför inklusive min kommande katastrof-tenta imon. Så tyvärr måste jag sätta mig och plugga nu :(... men denna kvällen kommer jag att kunna leva på lääänge!
Måste boka biljetter till uppsättningen av Läderlappen också. En operett som på operans hemsida beskrivs som operetternas operett... och Åke Zetterström är med, han spelar rollen som Dr. Falke!! Nej hög tid att boka!

Men usch ja nu måste jag plugga!
God natt på er

är detta kanske läderlappen?? :)

Ny dag... ny ehh skit samma!

Japp idag e en tokstressig dag för mig, nu ska jag dammsuga och sedan göra mig i ordning för att skynda skynda iväg till skolan!! Imon är det tenta, och nej jag är verkligen inte förberedd alls haha! Typiskt mig :P
Efter skolan blir det snabbfika med fina Fina, sen ska jag sälja snowboard-bagen till en tjej som ska möta mig istan... sen blir det stress stress hem och fixa lite middag sen blir det off till OPERAN!! och Mary Poppins med E! ojojoj va det ska bli kul :)

Ja så med andra ord har jag inte tid att sitta här längre och slöa... gotta rush!




god natt



så nu va labbrapport inlämnad (check)
datan dör närsomhelst haha... dags att stänga ner o hoppa i säng... natta 

Får mig alltid att gråta... Grey's Anatomy

denna scenen får mig alltid att gråta... har säkert sett den 20 ggr, men den får mig alltid att gråta ändå... :(

hemma...



så nu e jag hemma igen från st-sund... det var faktiskt tråkigt att åka hem. Speciellt när en sur och trött D kom o hämta mig,
fasiken va jag hatar när han e sån!! När han verkligen bara e så konstig, när han inte säger nåt och bara är tyst. Det är så frustrerande. Vi sa mer eller mindre ingenting till varandra i bilen på vägen hem och då tar det ändå ett tag att köra :(
Jag är inte en människa som är tyst, jag gillar att prata även fast det bara är skit och helt oväsentliga saker... inte att jag pratar nervöst för att jag inte klarar av när det är tyst men jag gillar att prata. Om hur man har haft det under dagen ect ect... 
Jag har svårt för tystnaden mellan mig och min sambo med andra ord... det är en av sakerna jag inte gillar med honom. Men det finns bra saker som ibland kompenserar för detta :)

Dagens låt...


tröööööööött... trots en kubik kaffe

jag är trött som ett ägg nu... fattar inte varför. Sitter hos E i st-sund o myser lite med små-surf på datan medans hon tar en dusch. Ska snart ge oss ut i kylan igen för att ta en liten promenad för en filmafton på annan plats.

Fick "pluggat" lite förut... läste mig igenom några kapitel i boken på bussen hit. Aahh jag blir så irriterad på mig själv att jag inte pluggar ordentligt, dumhuvud e jag. Men jag orkar vekligen inte just nu! Hmm tvetydig dubbelmoral så det smäller om det. Jaja jag får helt enkelt komma i säng ganska tidigt idag, gå upp ännu tidigare imon för att plugga på förmiddagen innan skolan.
För imorgon kväll blire MARY POPPINS på Operan med E!!!!! Tjiiihooo fasiken så kul det ska bli!

Nej nu e det dags att sticka... mja snart i alla fall, ska hinna kolla igenom mina favoritbloggar först också höhö!

nej om man skulle ta o...

åka til st-sund nu... mja jag tror nog att det är en ganska bra idé. Fasiken va tråkigt det är att vara hemma idag! Även fast jag inte vart vaken såå länge så har jag redan tröttnat. Egentligen borde jag vara hemma o plugga för jag har tenta i naturkunskapen på torsdag men jag får helt enkelt plugga på bussen istället... blir ju i alla fall 45 min :) höhö!
Ja den tentan kommer nog gå åt skogen tror jag :(... är verkligen inte på plugg humör alls nu.

Har en riktigt dålig dag idag, inte alls kul... men det är den tiden på månaden, precis innan stormen då stormar det som mest i humöret. Uff jag känner mig faktiskt lite som en potta skit. Jaja, ska surfa in en snabbis på tradera nu sen sticker jag :)


Ebba von Sydow

En underbar klassiker till!! BETNÈR

Tro fan att det smäller...

haha Betnér e bara så jäklans bra... här e en gammal klassiker!!

Dagens...

fundering
Trivsel... att trivas vad är det egentligen? Va är ordets egentliga innebörd? Är det samma sak som att vara nöjd med något? Nja inte direkt e min första tanke, men det kommer väl an på vad man pratar om då eller?
Vad är det att trivas? Hur gör man? Med vad trivs man? Vad SKA man trivas med? Och hur viktigt är det att trivas i sin tillvaro? Men den viktigaste frågan är väl kanske ; Trivs du?
Mitt svar på den frågan är ; nej! det gör jag inte.

En liten anekdot:
En vän till mig som precis blivit dumpad av sin pojkvän och hade ett mindre sammanbrott över det, reste sig stoltare än någonsin efteråt. Jag är stolt över henne, så jäkla stolt också. Du är en förebild för mig nu E... fasiken så stark du e!!
Dagen efter uppbrottet, reste hon bort ett tag. Hon kände att hon saknade något, precis som om hon hade tappat det. Känslan av ett tomrum kunde inte riktigt slita sig från hennes tankar. Mitt på ett torg i en annan stad stannade hon helt plötsligt. Hon stod helt stilla och insåg att det hon saknat och det hon faktiskt hade tappat bort var hennes egen självkänsla. Hennes stolthet för sig själv. Förmågan att sätta sig själv i första rummet hade vart som bortblåst. Där och då bestämde hon sig för att det aldrig skulle hända igen... hon "plockade" upp sin självkänsla igen, och efter det reste hon sig. Stoltare och starkare än någonsin. För det gick upp för henne vad självkänsla innebar.

Vad betyder det för er?

forts. fundering:
När hon kom hem igen, så bävade hon för att gå in i lägenheten. Alla hans grejer skulle vara där, det skulle vara tomt och kallt och omysigt. Utanför dörren stannade hon och bestämde sig. Hon låste upp och gick in. Hela lägenheten var som täckt av en grå dimma, dunkel och okänslig. Hon började helt enkelt att boa på nytt. Städa undan och rensa ut gamla saker, tända ljus och göra det så mysigt hon bara kunde! Sedan kunde hon slappna av, nu var hon hemma igen!

Städningen var ju inte bara för mysfaktorn utan också en mental städning!
För mig är det jätte viktigt att trivas i mitt hem, det är ju min borg! Om jag inte trivs hemma hur ska jag då kunna trivas alls. Om man inte känner sig bekväm och t.o.m. trygg innanför sina murar så känner jag mig orotad. Hur ska man kunna ge sig ut i krig om man inte har något att komma hem till, att vila sig, att fira sin seger eller sörja sin förlust??

För mig handlar trivsel helt klart om att vara bekväm och trygg där man är, eller veta att det finns där. Ett ställe, en plats där man kan slicka sina sår, hämta ny energi, där man kan slappna av och bara njuta! För att kunna ge sig ut i krig, på hal och tunn is ut i verkligheten igen!
Vad är trivsel för er??

Så med detta så ska jag städa och göra det riktigt mysigt här hemma! :)

Dagens låt


Som om tiden stått still...

kom precis hem från en liten promenad. Jag stod utanför en apoteket och obeserverade en man som gick till sin röda bil... iklädd kostym och med massa passérkort och nyckelband runt halsen... han hade precis vart inne på sjukhuset och vänt. Vet inte varför min blick landade på just honom, men jag tänkte inte så mycket på det egentligen och gick in på apoteket. Precis när jag ska gå in är han på väg in i sin bil. Efter 15 min eller så kommer jag ut och mannen med den röda bilen är på väg in i sin saab igen, eller fortfarande eller hade tiden stått still för han såg exakt likadan ut, samma position!! oj va det kändes konstigt!! verkligen!
Va skönt om tiden kunde stått still ibland tycker jag, speciellt dom dagarna när man vill ligga en extra timme i sängen på morgonen... eller när man hamnar i en lite krisig situation och bara vill sjunka genom jorden... jaja tiden tickar på och jag måste gå höhö
Hej

älskar eller hatar; love actually???

på tv4 film visas just nu Love Actually... och det e sant. hur corny den än e så älskar jag denna filmen och har säkert sett den 10 ggr!!
nån mer som gillar den.. eller hatar den kanske?
men kan man annat än att få "fucking tears in my eyes..." av detta


200 timmar jobb

nu ska jag lägga in alla mina timmar jag ska jobba vecka 9-14 som jag ska jobba!! Ah det känns riktigt skönt att få jobba så mycket, och det ska bli kul att testa nåt nytt jobb... från lagerarbetare till konferensvärdinna hihi... låter mer fancy än va det är... men det blir ju en hel del jobb och det ska bli kul och gött med pengar blir det... då kan jag kanske spendera en krona eller två på den älskade loppisshoppingen :D

Va inne o ögnade igenom Stina-Lee's blogg (som jag alltid gör) och hon önskade tips att sysselsätta sig med på söndagar... av 130 inlägg så var allt för många förslag på samma saker... baka, träna och slappa... men några fastnade jag för i alla fall...

* skriva roliga sms till hela kontaktlistan
* möblera om
* baka (faktiskt)
* träna (japp föll för den med även fast sannolikheten att jag skulle göra det är liten höhö)
* test-sminka sig (bara balla ur lite med smink o hår och testa sig fram när man har tiden, bra idé tycker jag, helt klart den bästa)

... annars va det inte så mycket jag föll för. Jag brukar dock slappa väldigt mycket på söndagarna :) fast jag funderar på om jag ska måla en byrå jag har. Fräscha upp den lite för att sedan slänga upp den på blocket, vem vet det kanske säljer haha!

Ha en fin kväll, nu ska jag slåpa ner en byrå!!

Köpa snowboard??

hallojsan ojsan!
tänkte att jag skulle bli av med min snowboard... den e helt ny, använt den 3 timmar typ höhö!! och sedan har den bara legat! Om det är nån som är sugen på en ny snowboard (med nya bindningar) och med schyssta Daniel Frank-boots från Vans till så finns det här :)
Skorna e stl 39 (men är kanske egentligen en 37:a) brädan e 146 lång tror jag eller 143 cm jaja sak samma... brädan e från GNU!! ett bra märke!


... jag var e värdelös på att åka bräda så då är det väl ingen idé att bara sitta på den eller??

Sunday (not) bloody sunday!!

Mja idag vaknade jag 08, precis som igår... hela helgen har bjudit på fantastiskt väder... fast idag var det sämsta av det bästa! Lite halv diisigt. men det fick mig i alla fall komma upp och gå ner o tvätta... av bara farten sen blev det en sopning av soprummet :) ballade visst ur lite höhö!
Ska snart springa ner i soprummet ehh skoja bara, till tvättstugan ska jag och slänga in två nya maskiner. Då ska jag passa på att kolla om  det finns nån sekatör eller liknande i vaktmästar-rummet... måste klippa ner dom där förbannade buskarna ute på gården nu...finns det inget så får jag väl åka till hem till mamma o pappa o hämta för jag vill bara få det gjort!

Oh btw... det va ju alla hjärtans dag igår (eh om det var nån som missade det höhö) Jag hade en fin fin dag och kväll med sambon tillika grodan D, vi lagade italiensk mat tillsammans och bara myste!
Sen såg vi Changeling (grymt bra film, rekommenderas verkligen)!
Nej nu ska det tvättas!

knutby (trodde jag ja)

Har precis avverkat en timme i soffan, Sveriges Värsta Bilförare, haha det är en ganska kul program.  Nu trodde jag att det skulle bli Knutby på 4:an men nej det blev Lyxfällan i stället!  jaja jag får helt enkelt plugga istället, fast lyxfällan e ganska bra det med!! Nu har jag sett 10 minuter av detta och jag säger bara TA INTE SMS-LÅN!!!!!
Nu e det dags att sätta mitt fulla fokus på tv, fast egentligen borde jag plugga!
Tjipp

fredagsmys och senaste Grey's

efter att ha jobbat hela dagen så kom jag hem till en riktig fredagsmiddag, med vin, hemmagjord glassbombs-dessert och riktigt mycket mys med min ögonoperationspatient tillika fin fina sambo :)
Uff det var en tung dag på jobbet idag, så det var skönt att få komma hem o krypa upp i soffan med honom :) 
Igår visades avsnitt 14 av Grey's Anatomy i USA, efter att ha maraton-kollat de tre sista avsnitten igår så gläjder jag mig att få se ett till. Undra om jag kommer att gråta lika mycket som igår höhö... jag lipar nästintill alltid!! när jag tittar på grey's, best series of all time!! Fast Spung som gick på SVT (om någon kommer ihåg den??) var den bästa SVT-produktionen ever!!
Ja nu ska jag återgå till mysandet! Hoppas att ni har haft en fin fredag med... I morgon blir det fest med fina Fina!!

Hahahahaha en av de bästa scenerna från S.P.U.N.G... Kims porrpung


FOREVER 21 + SVERIGE =GLÄDJE

höhöhö... kolla in denna artikel!!
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article4338629.ab

Forever 21 kan öppna en butik i Sverige! För mig är det ren lycka! Satt häromdagen o kollade på resor till NY, för att åka dit o shoppa, och nu behöver jag inte det... fast ändå... det är ju kul att åka till NY, men det blir billigare nu, och kanske fler resor till butiken!! Hihi fasiken va glad jag blir om det blir så, fast då öppnar dom väl i Stockholm och inte Göteborg, emn va fanken gör det, kul ska det bli om det händer!!! 


sluta bita för f*n

ahh jag har världens sämsta ovana, verkligen den värsta, jag har sedan jag kan minnas bitit på naglarna. Det är förskräckligt fult men framför allt otroligt äckligt... men det är verkligen en ovana! Jag tänker inte ens på att jag gör det... men nu har jag fräst på med Apotekets stop-and-grow... smakar gammal soffpotatis, nej men beskt som fanken!! Så nu är det verkligen på tiden att sluta bita!
Nån mer som har lika dåliga vanor som mig??

shopping...

usch va sent jag vaknade idag, eller ja snarare blev väckt, jag bad D ringa mig vid 8, han ringde vid 10 istället!!! Men vadå det är väl gott att sova lite... NEJ!!! jag vill inte sova bort hela dagen. Jaja nu ska jag göra mig i ordning och dra in till stan och handla lite... ska bara kolla så att pengarna har kommit in på kontot. 

Slänger med en fin fin video från Eagles of Death Metal... så bra!!

Haremsbyxa o hatt???

Hejsan allihopa!!! höhö
Denna dagen har vart riktigt lång... Jobbade hela förmiddagen, sedan direkt in till stan och på vagnen för att åka till skolan... emellan det hann jag att ta en snabbrunda i det överbefolkade varuhuset usch, men jag hann ju inte gå så långt så det fick bli en snabb tur på Indiska och HM. På Indiska hittade jag ett par haremsbyxor som jag funderar på att köpa, men jag vet inte riktigt än, fast jag tyckte dom var rätt coola. På HM hittade jag en liten svart hatt med den minsta skärmen... fin fin va den, det kanske blir två av de sakerna som jag köper på min shoppingrunda imon... jaja vi får se!
Hur har eran dag vart??


God natt, vi ses på jobbet imon :)

Ja nu är det hög tid att hoppa i säng! Börjar dock klockan 7 imon, så det är ingen kris men skönt att få sova lite i alla fall!
Det var en fin dag idag!! blev en lååång promenad med fina Fina!! skönt var det. Skulle tränat men det blev inget med det eftersom jag kom hem så sent från promenaden... hade bara blivit 40 min på gymmet och de hade ju inte vart värt det!
Go natt

God morgon, god dag... eller??

Morgonen börjar med att man "försover" sig... har inte lust att vakna halv 12, det är alldeles för sent!! Speciellt när vädret är helt underbart ute!! Men nu sitter jag här vid "frukost"-bordet och hänger. 
Funderar på om jag ska gå och träna idag, behöver verkligen komma igång med det om det överhuvudtaget ska bli nån beach 2009! 
Hur har eran dag börjat??

Hittade dessa fin fina skorna på Tradera synd bara att man inte har stl 39,- 
Budet ligger just nu på 500,- 
(hmm verkar vara nåt bra segt med bloggen kan inte ladda upp bilden men fixar det lite senare då... )

Ha en fin dag så länge!

RSS 2.0